2018. november 16. péntek

Szülőcsoport indul a budapesti RÉV-ben

Sok szülő teszi fel magának a kérdést: „Jól csinálom?”, „Hol rontom el?”, „Minden rendben velem, a gyerekemmel?”. A most induló szülőcsoport célja, hogy áttekintsük a fejlődés szakaszai az életkori jellemzőket, a várandósságtól a fiatal felnőttkorig, és támpontokat adjunk az egészséges fejlődés megvalósulásához.

A gyereknevelés, számos öröme mellett, néha olyannak tűnhet, akár egy aknamező. Sok szülő teszi fel magának a kérdést: „Jól csinálom?”, „Hol rontom el?”, „Minden rendben velem, a gyerekemmel?”.

A ránk zúduló információmennyiség, a technikai újdonságok további kihívások elé állítják a szülőket, nagyszülőket. Szülőcsoportunk célja, hogy áttekintsük a fejlődés szakaszait, az életkori jellemzőket a várandósságtól a fiatal felnőttkorig, és támpontokat adjunk az egészséges fejlődés megvalósulásához.

A csoportot vezetik:

Dr. Rusznák Erzsébet orvos, pszichoterapeuta
Párczen Bálint pszichológus, családterapeuta-jelölt

Helyszín: 1115 Budapest, Bartók Béla út. 96.

Időpont: hétfőnként, 17.00–19.00

Az első alkalom: április 9.

További alkalmak: április 16., április 23., május 7., május 14., május 28., június 4., június 11., június 18., június 25.

Jelentkezni lehet:
- e-mailben: caritas.revbp@caritas.org.hu
- telefonon: (06 1) 466-4455

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!