2020. július 12. vasárnap

Tevékenységeink

Állandó tevékenységeink

Hátrányos helyzetű családok segítése

Szent Erzsébet Karitász Központunk a szegény sorsú családok életkörülményeit ruhanemű, élelmiszer, bútor, és lehetőségeink szerint anyagiak biztosításával igyekszik jobbá, elviselhetőbbé tenni

Időskorúak gondozása

Több plébániai önkéntesünk látogat rendszeresen idős, beteg embereket, akár saját otthonaikban, vagy intézményekben, ahol életminőségük javítása érdekében, a segítség különféle formáival igyekeznek könnyebbé tenni életüket

Szegény sorsú családok gyermekeinek támogatása

A hátrányos helyzetű gyermekek számára anyagi lehetőségeinkhez képest anyagi, illetve élelmiszertámogatást nyújtunk. Beiskolázási segélyt, táborozási lehetőséget biztosítunk a legrászorultabb gyermekek részére

Szenvedélybetegek gondozása

Intézményünk, a Szent Erzsébet Karitász Szenvedélybeteg-segítő Lelki Központ 2005-ben indult Óbudán, szenvedélybetegek közösségi ellátására. Egyéni beszélgetések során, valamint az önsegítő csoportokban lehetőség nyílik közösen keresni, és rátalálni azokra az erőforrásokra, amelyek a józan életvitelben segíthetnek. Önkénteseink rendszeres