2018. július 23. hétfő

Szenvedélybetegek gyógyítása

Intézményünk, a Szent Erzsébet Karitász Szenvedélybeteg-segítő Lelki Központ 2005-ben indult Óbudán, szenvedélybetegek közösségi ellátására, a 23 éve működő Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat tevékenységének bővítéseként. Szeretettel várjuk Lelki Központunkba a szenvedélybetegségben érintetteket, hozzátartozókat, barátokat, akik a gyógyulás az új élet útjait, lehetőségeit keresik. Egyéni beszélgetések során, valamint az önsegítő csoportokban lehetőség nyílik közösen keresni, és rátalálni azokra az erőforrásokra, amelyek a józan életvitelben segíthetnek. Önkénteseink rendszeresen látogatnak szenvedélybetegeket kórházakban. Közösségi alkalmakon, családlátogatások során is lehetőség nyílik a személyes beszélgetésekre, amely segítheti a gyógyulás utáni vágy felébredését, a változás lehetőségét nyújtva.